Smart Instal este o societate comerciala romana infintata in anul 2005 cu capital integral romanesc care activeaza in domeniul sistemelor „Energie Verde”, pentru spatii domestice si industriale pentru care promoveaza solutii tehnice cu eficienta energetica ridicata.
Colaborand cu furnizori binecunoscuti in acest domeniu, societatea noastra si-a propus sa asigure pentru produsele si serviciile oferite o calitate deosebita, precum si promptitudine in solutionarea cerintelor.
Prin pregatirea profesionala a consultantilor sai, echipa noastra asigura toate informatiile necesare pentru alegerea adecvata a echipamentelor si, functie de solicitarile clientilor, poate propune diverse combinatii de solutii...
Firma activeaza in sectorul energiilor regenerabile, cu o experienta de 5 de ani in proiectarea si construirea de instalatii ce utilizeaza panouri termosolare, termodinamice, fotovoltaice, geotermale (pompe de caldura), cogenerare solara, cogenerare, trigenerare, centrale biogaz, centrale de biomasa, minihidrocentrale si instalatii electrice iluminat cu LED.
In virtutea experientei tehnice acumulate langa partenerii nostrii din SUA si EU, a specializarii staff-ului nostru privind proiectarea montajul si exploatarea sistemelor „ENERGIE VERDE” este in masura de a efectua managementul complet al lucrarilor, propunand “lucrari la cheie” incepand de la elaborarea proiectului si pana la faza finala cu punerea in functiune a instalatiei.
Firma nostra se propune si in formula de executant de lucrari, oferind conditii optime pentru construirea, administrarea si organizarea completa a proiectelor prezentate catre clienti utilizand componente tehnologice de inalta calitate, garantate la standarde europene.
OBIECTIVUL nostru prioritar este de a oferi solutia tehnica cea mai convenabila si eficienta pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri, utilizand tehnologii inovative in armonie cu mediul inconjurator. Cultura organizanionala a companiei Poductie Energie Verde promoveaza principiile managementului calitatii si anume orientarea catre client si stabilirea de relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si colaboratorii nostri.


Serviciile companiei noastre se adreseaza:

  • administratiilor publice
  • societatilor commerciale private sau de stat,
  • fermelor agricole,
  • persoane private
  • asociatii de locatari,etc.


După o perioadă extinsă de testări, în anul 2008 am decis introducerea pe piată a unei game de echipamente producătoare de energie din surse regenerabile, fiind printre primele companii din România care să ofere astfel de produse.
În ultimii ani, am vândut si instalat în România sisteme cu panouri solare PRESTIGE, de la ESTEC –Austria, care beneficiază de certificarea OKO-TEST Canada, Institutul AIT austriac Technology GmbH, Viena, Institutul de Termodinamica si Inginerie termică (ITW), Stuttgart, CEN Solar Keymark, ce constituie o garantie a calitătii.
Tot in aceasta perioada am testat noi sisteme solare tip Paraboloid (concentrator cu orientare solara – „catch the sun”), care intr-o zi insorita, produce cea mai mare cantitate de energie/zi insorita.
Am instalat pentru prima data in ROMANIA, sisteme combinate de pompe de caldura Aer-Apa, solar, si pompe de caldura Apa-Apa, la un complex de agrement orasenesc (hotel+bazine de inot - STRAND)
Astfel, prin instalarea acestor tipuri de echipamente, am capătat o bogată experientă în selectarea celor mai potrivite echipamente care să satisfacă toate nevoile clientilor nostri.Copyright 2014 © Smart Instal SRL. Toate drepturile rezervate.